Voor zakelijke bijeenkomsten, zoals congressen, lezingen, presentaties, bedrijfsfeesten en dergelijke zijn wij graag uw partner om uw evenement van de beste licht-, geluid en videotechniek te voorzien. Bij ons ligt de focus op klanttevredenheid en wij hebben de ervaring en expertise in huis om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. 

Wij hebben de ervaring en expertise in huis om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. 

Zakelijke evenementen

Bent u binnen uw bedrijf opzoek naar iemand die het bedrijf kan ondersteunen op het gebied van licht-, geluid en videotechniek? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij onderzoeken graag samen met u hoe ons bedrijf u van dienst kan zijn.  

Praktische info

Wij zijn breed inzetbaar voor overheidsorganisaties en hebben o.a. ervaring met het ondersteunen van raadsvergaderingen en Statenvergaderingen. Daarnaast bieden wij advies en realiseren wij ontwikkelingen binnen bestaande en nieuwe systemen. 

verder lezen

Licht, geluid of video ondersteuning nodig voor uw kerkelijke activiteit? Wij hebben het in huis. Van worshipnight tot kerkdiensten, wij denken graag mee en realiseren jullie idee. 

verder lezen

Is er een locatie die u wil omtoveren tot evenementenlocatie en wilt u ondersteuning van idee tot realisatie? Wij hebben zowel de kennis als ervaring en brengen uw ideeën tot leven. 

verder lezen

Opzoek naar een licht- en geluidspecialist voor uw buitenevenement? Wij hebben beschikken over de juiste apparatuur en maken samen met u het evenement tot een succes. 

verder lezen
verder lezen

Voor alle evenementen rondom onderwijs, training en educatie zijn wij de partij voor ondersteuning. Wij leveren alle benodigde apparatuur, bieden de ondersteuning die nodig is en zorgen dat uw evenement zorgeloos verloopt. 

verder lezen

Ook voor advisering bent u bij ons op het juiste adres. Wij zoeken mee naar oplossingen voor technische vraagstukken binnen uw bedrijf of organisatie. Wij adviseren voor verhuur of aanschaf van technische apparatuur en diensten, dit doen wij op basis van onze ruime kennis en soms samen met ons grote en professionele netwerk. 

Wij bieden een breed aanbod van producties, zakelijke evenementen, bedrijfsondersteuning, verhuur en aanvullende diensten.

samenwerkingen

Ready to WORK tOGETHER?

We proberen binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.