Wij werken met gerenommeerde merken en hoogwaardige kwaliteit. Wij verhuren complete geluidsinstallaties en wij kunnen u ook van dienst zijn met losse elementen op het gebeid van licht, geluid, video, maar ook podiumdelen en stroomfaciliteiten etc.

Verhuur

JD Operations heeft een groot verhuur aanbod van licht-, geluid-, en videoapparatuur. 

De gehuurde producten kunnen wij bij u bezorgen en we kunnen u aanvullend van dienst zijn in het op- en afbouwen. Tevens is het ook mogelijk om de producten bij ons af te halen. Wilt u meer weten? Neemt u alstublieft contact met ons op, zodat wij u kunnen laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Praktische info

onze merken

Wij zijn breed inzetbaar voor overheidsorganisaties en hebben o.a. ervaring met het ondersteunen van raadsvergaderingen en Statenvergaderingen. Daarnaast bieden wij advies en realiseren wij ontwikkelingen binnen bestaande en nieuwe systemen. 

verder lezen

Licht, geluid of video ondersteuning nodig voor uw kerkelijke activiteit? Wij hebben het in huis. Van worshipnight tot kerkdiensten, wij denken graag mee en realiseren jullie idee. 

verder lezen

Is er een locatie die u wil omtoveren tot evenementenlocatie en wilt u ondersteuning van idee tot realisatie? Wij hebben zowel de kennis als ervaring en brengen uw ideeën tot leven. 

verder lezen

Opzoek naar een licht- en geluidspecialist voor uw buitenevenement? Wij hebben beschikken over de juiste apparatuur en maken samen met u het evenement tot een succes. 

verder lezen
verder lezen

Voor alle evenementen rondom onderwijs, training en educatie zijn wij de partij voor ondersteuning. Wij leveren alle benodigde apparatuur, bieden de ondersteuning die nodig is en zorgen dat uw evenement zorgeloos verloopt. 

verder lezen

Ook voor advisering bent u bij ons op het juiste adres. Wij zoeken mee naar oplossingen voor technische vraagstukken binnen uw bedrijf of organisatie. Wij adviseren voor verhuur of aanschaf van technische apparatuur en diensten, dit doen wij op basis van onze ruime kennis en soms samen met ons grote en professionele netwerk. 

Wij denken graag met u mee en regelen voor u alles wat nodig is voor uw zakelijke, publieke of persoonlijke evenementen. U kunt rekenen op gepassioneerde deskundigheid, goed advies en klantvriendelijkheid. 

samenwerkingen

Ready to WORK tOGETHER?

We proberen binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.