Bent u opzoek naar een aanvullende dienst voor uw productie, evenement of activiteit ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij kunnen u o.a. ondersteunen bij het ontwerpen en installeren van licht- en geluidsinstallaties, het verzorgen van video- en projectiesystemen, het bieden van technische ondersteuning tijdens uw evenement. En daarnaast kunnen wij u adviseren bij het investeren in apparatuur op het gebied van licht, geluid en video. 

JD Operations staat voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Aanvullende diensten

Wij zijn breed inzetbaar voor overheidsorganisaties en hebben o.a. ervaring met het ondersteunen van raadsvergaderingen en Statenvergaderingen. Daarnaast bieden wij advies en realiseren wij ontwikkelingen binnen bestaande en nieuwe systemen. 

verder lezen

Licht, geluid of video ondersteuning nodig voor uw kerkelijke activiteit? Wij hebben het in huis. Van worshipnight tot kerkdiensten, wij denken graag mee en realiseren jullie idee. 

verder lezen

Is er een locatie die u wil omtoveren tot evenementenlocatie en wilt u ondersteuning van idee tot realisatie? Wij hebben zowel de kennis als ervaring en brengen uw ideeën tot leven. 

verder lezen

Opzoek naar een licht- en geluidspecialist voor uw buitenevenement? Wij hebben beschikken over de juiste apparatuur en maken samen met u het evenement tot een succes. 

verder lezen
verder lezen

Voor alle evenementen rondom onderwijs, training en educatie zijn wij de partij voor ondersteuning. Wij leveren alle benodigde apparatuur, bieden de ondersteuning die nodig is en zorgen dat uw evenement zorgeloos verloopt. 

verder lezen

Ook voor advisering bent u bij ons op het juiste adres. Wij zoeken mee naar oplossingen voor technische vraagstukken binnen uw bedrijf of organisatie. Wij adviseren voor verhuur of aanschaf van technische apparatuur en diensten, dit doen wij op basis van onze ruime kennis en soms samen met ons grote en professionele netwerk. 

JD Operations staat voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij met licht, geluid en video de mooiste resultaten bereiken.

samenwerkingen

Ready to WORK tOGETHER?

We proberen binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen.