We staan klaar om uw evenementen onvergetelijk te maken met hoogwaardige audio- en verlichtingsoplossingen. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Daarnaast zijn we ook bereikbaar via telefoon en WhatsApp. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Aarzel dan niet om ons te bellen op +316 30 30 21 99. Als u de voorkeur geeft aan WhatsApp, klik dan op de onderstaande knop om direct een bericht naar ons team te sturen.

Contact

Ready to WORK tOGETHER?

We proberen binnen 3 werkdagen contact met u op te nemen. 

JD Operations staat voor service, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe wij met licht, geluid en video de mooiste resultaten bereiken. Wij bieden een breed aanbod van producties, zakelijke evenementen, bedrijfsondersteuning, verhuur en aanvullende diensten. Wij denken graag met u mee en regelen voor u alles wat nodig is voor uw zakelijke, publieke of persoonlijke evenementen. U kunt rekenen op gepassioneerde deskundigheid, goed advies en klantvriendelijkheid. 

Meer over
JD Operations

samenwerkingen